orustskolautvecklingsarbete

Här har jag skrivit för att 2011-2016 dokumentera skolutvecklingstankar utifrån mitt perspektiv såsom inom Orust kommun anställd rektor, med det tillfälliga uppdraget IKT-koordinator (i samband med vår breda satsning på digitala lärverktyg). En perfekt parkerad blogg att kolla på då och då. Hur tänkte jag då? Hmm... Sometimes I write in english. Administreras av/administrated by [email protected]

Google Apps for education

Kategori: Allmänt

Nu är vi på gång. Håller på att skapa ett avtal med ett företag som ska svara för kontinuerlig synkronisering av vår schemafil med vår skoldomän ( lärplattform ) inom Google Apps. Kommer bli mycket bra. Då blir schemafilen än mer viktig. För både Skola 24 Frånvaromodul och för Google Apps. Logiskt, enkelt och pedagogiskt.
På måndag v. 2 blir det ut och prata med pedagoger om den IKT-pedagogiska planen som togs på ledningsgruppen inom verksamheten för lärande den 6/ 12. Ängås på fm och Ellös på kvällen.
Har min klara idé om hur använda de 2 miljonerna från Orust sparbank, allt för att passa in i vår fas av IKT-implementeteringen. Lärarna måste komma in på Google Apps och få sin nya dator innan eleverna, helst ett halvår innan. Upphandlingen fortskrider enligt hyrköps-spåret.
Gott nytt år på er, underbara Orust-pedagoger!